zaterdag 19 april 2014

Introductie Miracle Mineral Solution Twee, Het Wondermineraal

Naamsverandering van
Miracle Mineral Solution 
naar
Master Mineral Solution
Lees meer bij MMS1.nl

 

 

Late het duidelijk zijn:

  • MMS is geen geneesmiddel
  • MMS is geen voedsel
  • MMS is een schoonmaakmiddel
  • MMS is niet geschikt voor inname door de mond.

Laat dat duidelijk zijn. 

Het staat een ieder vrij om ermee te doen wat die wil, dat is nog niet verboden.

Hier een waarschuwing van de FDA: 

NB. Een ieder die dit middel koopt doet dit op eigen verantwoording en voor experimentele doeleinden.


origineel door Jim Humble, 15 augustus 2009 vrije vertaling door de webmaster


lees hier de originele versie

 


Een nieuw Wondermineraal, het Miracle Mineral, wordt hier geïntroduceerd. Er zou eigenlijk een heleboel tromgeroffel moeten zijn dat een van de belangrijkste medicijnen voor de mensheid hier wordt bekendgemaakt. Helaas zijn we uitvinders, en hebben geen geld voor een uitgebreide fanfare met tromgeroffel, zoals vele multinationals doen als ze weer een of ander medicijn op de markt brengen. Wij zijn gelukkig wel in staat geweest om 50 cent bij elkaar te schrapen om een aan onszelf geadresseerde envelop op de post te doen, zodat we een goedkoop uitvinderpatent kunnen bewijzen. Dus hier is het -  de aankondiging van een nieuw wondermineraal -een nieuw miracle mineral – maar dan zonder het tromgeroffel.

Waterstofhypochloriet is een zuur dat het menselijke immuunsysteem gebruikt om giffen en andere vreemde elementen te verwijderen uit het menselijk lichaam.  Bijvoorbeeld wanneer cellen oud worden en zich tegen het lichaam keren; het immuunsysteem herkent deze problemen en vangt aan deze oude en versleten cellen te verwijderen met hypochloorzuur. 

Dit zuur is waarschijnlijk het meest belangrijke zuur in het lichaam om ons gezond te houden. Ik denk dat het dan wel als natuurlijk aangemerkt mag worden. Het is een natuurlijk geproduceerd zuur omdat het eigen immuunsysteem het maakt. Het is niet ergens in een chemische fabriek gemaakt. Een feit is, dat hypochloorzuur de meeste gifstoffen uit het lichaam verwijderd – zelfs de krachtige malariaparasiet als er genoeg zuur aanwezig is. 

Echter, om welke reden dan ook, heeft moeder natuur het menselijk lichaam niet in staat gesteld om voldoende hypochloorzuur te genereren om alle ziekten in het lichaam te kunnen verwijderen. Misschien is het zuur te complex om in grote hoeveelheden die nodig zijn om "ongeneeslijke" ziekten te neutraliseren die op de planeet voorkomen. In een wat perfectere wereld zou er ook helemaal niet zoveel nodig zijn.

Stel dat je  80 jaar geleden medisch onderzoeker was en je was geïnteresseerd in het overwinnen van ziekten in het menselijk lichaam, en je was op de hoogte van het feit dat hypochloorzuur ziekteverwekkers neutraliseert. Nu eigenlijk was het 80 jaar geleden al bekend. Zou je niet een beetje meer tijd besteed hebben aan het idee hoe je het lichaam van meer hypochloorzuur zou kunnen voorzien. Het lichaam gebruikt hypochloorzuur al miljoenen jaren om ziektekiemen te verwijderen.

Zou het dan geen logisch idee zijn dat een medisch onderzoeker die op zoek is naar geneesmiddelen, een proefje zou doen en met een beetje hypochloorzuur te werken wanneer bacteriën en virussen op de loer liggen?  Nou ik denk dat het logisch is dat  medisch onderzoekers zouden "genezen" in plaats van kostbare drugs uit te vinden die mensen ziek en verslaafd houden en dat zij deze hypochloorzuur wonderkuur en andere zulke kuren jaren geleden al lang geleden hebben gepromoot. 

Dus, uiteindelijk is het doel om het wondermineraal nummer twee "Miracle Mineral Number Two" te beschrijven. Het ligt zover van elke bekende medicijn dat er eigenlijk geen vergelijking mogelijk is. Je kan het niet vergelijken met medicijnen omdat deze niet in staat blijken om te beschermen tegen ziekte of te genezen. Dit MMS2 neutraliseert giffen en helpt eigenlijk met genezen. Maar wat is het dan? Voor wat betreft antibiotica, het neutraliseert omdat het direct een gat creëert in de celwand van de ziektekiemen. Het is niet zoals medische antibiotica die uren of weken doen over het doorboren van de ziektekiemen en dan langzaam de kern vernietigen, als de ziektekiem inmiddels niet een antistof heeft gemaakt tegen de antibiotica. Maar met MMS2, kunnen vreemdeziektekiemen geen weerstand maken tegen hypochloorzuur. Het lichaam kiest de juiste weg wanneer het de mogelijkheid schept hypochloorzuur te maken. Door de eeuwen heen heeft geen enkele ziektekiem een weerstand tegen hypochloorzuur kunnen ontwikkelen.

 
Misschien, heel misschien heeft moeder natuur een goede keuze gemaakt toen zij diverse dodelijke ziekten maakte, omdat hoewel sommige anaerobisch zijn en andere in een zuurstofrijke omgeving leven, geen enkele een resistentie heeft tegen MMS1 of MMS2 of de combinatie van 1 en 2. Is dat niet raar? Natuurlijk hebben geen geld om onderzoek te doen op dit gebied, maar duizenden mensen hebben bij gebeld of gemaild met honderden voorbeelden van ziekten die behandeld zijn met een van deze wondermineralen ofwel Miracle Minerals. 

Wat is het dan dat hypochloorzuur dat je lichaam kan gebruiken? Nu, het blijkt een heel goedkoop en simpel chemisch stofje te zijn dat uiteindelijk in dat zuur veranderd. Je lichaam kan dat zuur opnemen en door het hele lichaam heen gebruiken. Ik gebruik het zelf al 4 jaar. Mijn kliniek en groep in Mexico gebruiken het al meer dan een jaar met veel mensen. Ik stuurde het meestal eerst naar mensen die prostaatkanker hadden, maar naderhand gebruikten we het voor vele andere zaken inclusief HIV. 

Wat we recentelijk hebben uitgevonden is dat wanneer we MMS (dat we nu MMS1 noemen) geven aan mensen met HIV, de bijkomende gezondheidsproblemen van mensen met HIV oplossen, maar niet de HIV in sommige gevallen. Het is in ieder geval waardevoller dan de HIV medicijnen om HIV te behandelen, maar het dood niet altijd het HIV virus.

Dan komen we bij MMS2. Wanneer samen met MMS1 gebruikt, blijkt dat de twee samen negatieve bloedtestresultaten laten zien (met andere woorden gezond verklaard) in een hoop HIV gevallen tot nu toe. In feite, alle gevallen zowel MMS1 als MMS2 negatieve uitkomsten kregen (HIV vrij). Wij hebben tot nu toe geen duizenden gevallen, maar we zullen wanneer de Foundation and Institute for Advanced MMS Studies is opgericht vele case studies doen. Om je een idee te geven, het protocol for HIV is: drie geactiveerde druppels MMS1 elk uur gedurende 8 uur overdag, plus een capsule maat 0 MMS2 elke twee uur gedurende acht uur overdag – alles consequent volgehouden gedurende drie weken. Daarna hebben we bloed laten testen. O, drink eerst 2 glazen water met de  MMS2 capsule en daarna nog een vol glas water. 

Maak jezelf niet ziek, verminder altijd de inname van MMS1 en MMS2 als je merkt dat het je zieker maakt dan je al bent. We hebben ook resultaten geboekt met kanker in combinatie met MMS2. Tevens met de griep die rondwaard, gebruik het zelfde protocol voor de griep, niet gedurende drie weken, maar zolang je last van de griep hebt. Sommige mensen zijn al beter in 8 uur, bij anderen duurt het een week of twee. Wees extra voorzichtig en stop met gebruiken wanneer je zieker wordt. Maar ga na een paar dagen weer verder met de kuur. 

Wanneer je je slecht voelt komt dat doordat de ziektekiemen zo snel worden geneutraliseerd dat je te veel gifstoffen in je lijf hebt. Drink genoeg water. Doe het langzaam aan. Als je geen MMS1 hebt gebruik dan MMS2. Ik heb genoeg mensen gezien die zijn genezen die alleen MMS2 hebben gebruikt. Neem één capsule per uur. Vermeerder als je kunt, en verminder als je je slechter gaat voelen. Je kunt je oude medicijnen gewoon blijven gebruiken. Die worden doen de MMS2 geen schade en de MMS2 doet de medicatie geen schade. 

Zie je hoe het zit? We zouden nu zoon fantastisch medisch systeem hebben dat er helemaal geen ziektes en heel weinig slechte gezondheid als ons medisch systeem door mensen met ethiek zou zijn opgezet om mensen te genezen, in plaats van door mensen die alleen maar geld willen genereren. 

MMS1 en MMS2 zij maar een druppel op een gloeiende plaat. Hoewel ik geloof dat MMS1 samen met MMS2 bijna alle ziekten van de mens zouden kunnen genezen, denk ik dat er nog honderden wondermineralen komen die de kennis genezen vergroten. In de toekomst zal geen enkele drug meer van giftige stoffen gemaakt worden zoals je dat nu wel worden. MMS1 en MMS2 zijn niet giftig voor het lichaam en brengen ook geen schade toe aan het lichaam.

 
OK, wat i nou eigenlijk MMS2? Welk chemisch stofje wordt hypochloorzuur in het menselijk lichaam? Schrik niet!. Het is een speciaal type zwembadreiniger. Het wordt zwembadchloriet genoemd. MAAR het is eigenlijk geen chloriet, het is een speciaal middel dat het zwemwater "shocked" genaamd CALCIUM HYPOCHLORIET. 

Mensen wordt verteld dat je het zwemwater moet laten schikken met chloor, maar dat is eigenlijk niet de wetenschappelijke verklaring. Het is eenvoudig te verklaren. Wetenschappelijk gezien wordt er geen vrije chloor aan het zwemwater toegevoegd. Aan het zwemwater wordt hypochloorzuur toegevoegd. Een brok 78% calcium hypochloriet (halve kilo) kost minder dan $5 dollars in de VS. Je kunt het kopen in elke winkel voor zwembadbenodigdheden. Niet elke type is geschikt, je moet  calcium hypochloriet hebben. 

Zo zit dat, wanneer het aan het zwemwater wordt toegevoegd wordt het terstond hypochloorzuur. Dat is niet hetzelfde als chloor in het water. Helemaal niet. Andere substanties veranderen in chloor, maar niet calcium hypochloriet. Het veranderd in HOCl (de chemische formule voor hypochloorzuur). Het is een combinatie van zuurstof, waterstof en chloor. Zoals tafelzout chloor bevat reageert dit ook compleet anders dan chloor. MMS1 en MMS2 zijn gemaakt van twee van de goedkoopste minerale stoffen die we hebben. MMS1 geneest malaria, de ergste ziekte die de mens kan krijgen in ongeveer 19 uur voor minder dan 5 $cent. MMS2 van gelijke orde of misschien wel goedkoper. 

Mijn vriend Bill Boynton, die mij geholpen heeft met de chemie van MMS1 suggereerde al zwembadchloriet in 2003. Ik vroeg me af waarom de zwembadchloriet zou helpen. Wij gebruikten het al voordat we wisten wat het was. Uit een beetje onderzoek bleek dat het het hypochloorzuur was. Dokters leren in hun medicijnenstudie alles over hipchloorzuur, omdat het een belangrijk element is in het immuunsysteem van de mens.

Zo zie je, het was niet omdat ik zo slim was, het was alleen maar dat ik naar mogelijkheden zocht zonder me zorgen te maken of ik in een medische valkuit zou vallen.

Laten we kijken hoe we het gebruiken. Onthoudt dat alles wat ik hier vertel niet betekend dat jij dat meteen ook moet doen. Alles wat je doet is voor je eigen verantwoording. Ik kan je geen medische adviezen geven. Hier is alleen de beschrijving van hoe wij het deden. De "wij" die ik gebruik is niet hetzelfde als mijn vriend Bill die ik hiervoor noemde. Ik gebruik geen namen omdat ik de mensen wil vrijwaren van schadelijkheden. Als ik later mijn boek afheb dan noem ik iedereen die mij geholpen heeft en met me heeft samengewerkt. Voor nu is denk ik dat het zo het beste is.

Ooit vertelde een vriend in Canada dat hij een vriend had met prostaatkanker. Ik vertelde hem over hypochloriet. Hij zei dat het het zijn vriend zou vertellen. Om kort te gaan, ik stuurde hem 50 capsules type 0 vol met calcium hypochloriet van een plaatselijk zwembadwinkel. (De zwembadbrokken variëren van 45% calcium hypochloriet tot 85%. Meestal rond de75%. Ik heb alles gebruikt van 45% tot 55% tot 65% tot 75% tot 80%. 

 

Er zitten altijd meerder chemicaliën in de zwembadbrokken. De overige middelen zijn gemaakt voor gebruik ik zwemwater en ze zijn niet giftig en de meeste van de stoffen zijn ook in gebruik in voedsel. Je neemt maar een klein beetje wit poeder in een capsule maat 0 dus je krijgt nooit meer dan de dagelijks toegestane hoeveelheid van die additieven binnen. Afijn, hij nam de 50 capsules in 4 dagen en belde me op en zei dat ie zich veel beter voelde, maar dat ie nog niet beter was. Dus stuurde ik hem nog eens 50 en naderhand vertelde hij me dat zijn prostaatkanker verdwenen was.

Toen stuurde Bill en ik MMS2 naar diverse menen met prostaatproblemen. Toen reageerden ze met feiten dat ze zich beter voelden en dat de problemen waren verdwenen. (dat waren de mensen die mij het vertelden, en alleen omdat ik ze smeekte om mij de resultaten te vertellen. De meeste menen reageren niet meer tenzij ze nog eens een zending willen.) Het blijkt dat de meeste mensen die zich goed voelen niet meer naar de arts gaan om dat te vertellen, dus ik moet ze maar op hun woord geloven dat ze OK zijn.

Zo, daar heb je dan MMS2. Het is effectief voor vele zaken en heel effectief voor het genezen van wondjes en andere huidproblemen. Het helpt MMS2 om de meeste ongeneselijke ziekten te neutraliseren en werkt eigenlijk net zo goed als MMS1. Het dood ziektekiemen en bacteriën op een wond zonder de huid te beschadigen. Leeg gewoon een capsule maat 0 in een kwart glas water en gebruik dat op de wond. Alcohol, waterstofperoxide, jodium, en alle andere desinfecteermiddelen richten altijd een beetje schade aan en verlengen de geneestijd van de huid. MMS2 dood de ziektekiemen en beschadigd niet de huid en daarom geneest het sneller. Er is onderzoek over deze wondgenezing op het internet te vinden. Je kunt het zelf opzoeken. Ik wil hier niets meer over kwijt vanwege allerhande copyrights. 

Ik realiseer me dat er natuurlijk meer onderzoek nodig is en dat ik dat al reeds gedaan zou moeten hebben, maar zoals je weet kan ik me nog beroepen op het  gebrek aan miljoenen dollars voor dat onderzoek totdat de Foundation is opgezet.   [ klik hier om de foundationsite te bezoeken ] . Ik besloot dat ik de kennis moest vrijgeven, ik kan het met niet veroorloven. Ik kan het de aarde niet veroorloven langer te wachten. Ik heb al negen maanden langer gewacht dan ik zou moeten om de gegevens vrij te geven.

Gisteren, als de slechteriken me naar de gevangenis zouden hebben gestopt of me horizontaal zouden hebben afgevoerd, de kans dat deze gegevens bij de mensen op aarde terecht zou komen klein zou zijn. Vandaag heb ik het allemaal verteld op het internet. De slechteriken zullen nooit in staat zijn deze informatie te onderdrukken. Het zal altijd ergens te vinden zijn en algemeen bekend worden. Als ze me om zeep helpen stopt het niet, het zal de boel vertragen, maar het stopt nooit. 
 

Zoals ik in mijn beleidslijn in het MMS boek op miraclemineral.org geschreven heb, kan ik niet toestaan dat iemand deze gegevens zich toeeigent, zowel individueel als groep. Zoals MMS1 is het te belangrijk voor dat. Wanneer van iemand of een groep zou zijn, zouden er altijd mensen zijn die buiten het kennisbereik zijn. Iedereen kan MMS2 maken, gebruiken of verkopen of weggeven of wat al niet meer.

Dus dit schrijven heeft hetzelfde copyright als mijn boek. Vanwege de ruimte zal ik het hier niet nogmaals quoten, maar het maakt dit opstel publiek domein als ik er niet meer ben.
 

MMS2 is een beetje zoals zwaartekracht. Je weet dat het werkt doordat je de informatie hebt. Onderzoek is niet nodig om dat te bewijzen. Het is als het laten vallen van een sinasappel. Als je je hand opendoet valt de sinasappel naar beneden. Je hoeft geen onderzoek te doen om dat te bewijzen. Je kunt de sinasappel nog eens laten vallen, maar het is dan wel duidelijk. Zo is het ook met MMS2 voor vele gevallen. 

Chemische gezien is het duidelijk dat hypochloorzuur ziektekiemen kan doden,omdat dat al lang bewezen is. Als je klaar bent met bestuderen van de gegevens is het compleet duidelijk wat dat zuur kan doen. Vele neezeggers zullen het moeilijk krijgen om negatieve informatie te vinden over MMS2.

De negatieve blogschrijvers, geen enkele van hen, hebben enig idee waar ze over kletsen als ze het over MMS1 hebben. MMS2 zal veel eenvoudiger verkrijgbaar zijn voor iedereen die kiest om ermee te experimenteren, en geloof het of niet, het is al beschikbaar in de meeste landen van Afrika, alle steden van de VS, Canada, Europa en de hele wereld. Het is zo goed beschikbaar dat het onmogelijk is dat dit onderdrukt zal worden.
Er is nog wel een puntje dat ik wil maken. Ik ben bekritiseerd dat ik niet genoeg gegevens vrijgeef, en dat men suggereert dat ik meer details zou moeten geven over namen en nummers en bloedtesten van mensen die genezen zijn. Dat zou geweldig zijn als dat zou kunnen. Maar helaas is dat niet mogelijk. Zie je, Het zou genoeg bewijsmateriaal geven om mij in de gevangenis te zetten. Veel landen zouden dat graag willen.

Zou het niet geweldig voor ze zijn wanneer ik zou zeggen, he jongens, hier is het bewijs, en sluit me nu maar op! Gedurende de laatste 100 jaar zijn meer dan 100 mensen gevangen genomen, hun boeken verbrand in de VS alleen al, en sommigen zijn op geheimzinnige wijze overleden en nog meer dan dat in de rest van de wereld.

Als je hieraan twijfelt, zoek dan eens op "FDA suppression" in Google. Diverse an mijn vrienden hebben een tijdje in de petoet gezeten in de VS. Al hun zaken, huis, auto, bankrekening en eigendommen geconfisqueerd en niet teruggegeven in de afgelopen jaren. Denk je dat ik overdrijf? Nou, zoek maar eens op “Civil Asset Forfeiture Reform Act of 2000 HR1658” en kijk dan naar de regels over hoeveel eigendommen zijn ingenomen bijvoorbeeld in 2006. Meer dan 6 miljoen dollar aan eigendommen zijn in beslag genomen en geveild. Meer dan 3 miljoen dollar zijn in de schatkist verdwenen as opbrengst van veilingen.

De afgelopen week is gepubliceerd dan de Federal Drug Administration het recht en de macht heeft om te zeggen dat kwik onschadelijk is en dat er geen reden is dat het ons lichaam binnenkomt via vaccinaties. (Dr. Mercola  [ klik hier om te kijken. ] 

 

The disclaimer for this article is [ Hier ]. Deze geschriften zijn onderwijzend en informatief. Ze beschrijven ontdekkingen gedaan door de auteur en acties door vrijwilligers die hem hebben geassisteerd. Lezers worden aangemoedigd om medische professionals te raadplegen waar goede klantpatiënt relaties worden onderhouden. Beweringen hier over MMS1 en MMS2 zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration van de VS. MMS is een bekend mineraal zout in gedistilleerd water. MMS1 en MMS2 zijn waterverbeteraars. De informatie vermeld op deze pagina's geven geen diagnose, behandelingsvoorschrift, genezing of voorkomen geen enkele ziekte. Als je een medische conditie hebt, ben je zelf verantwoordelijk wanneer je in privé experimenteert met MMS1 or MMS2. In feite zul je op consult moeten gaan bij een medische professional voordat je zouten, mineralen, voedsel, geuren, haarverven, huidverbeteraars, dieetproducten, parfums, jodium, slangenbeetsetjes, tandpasta, lotion, aspartaam, alcohol, sigaretten, smaakverbeteraars, E621, en producten genoemd op deze website gaat gebruiken. Chloordioxidegas (geproduceerd in kleine hoeveelheden door MMS) is een water verbeteraar dat wordt gebruikt in veel steden om water fris te houden rondom de wereld. Concurrerende drogisten verkopen producten zoals  "Stabilized Oxygen" en "Vitamine O," of andere handelsnamen verpakt in diverse sterkten. Sportbenodigdhedenwinkels verkopen hetzelfde MMS minerale zout (Sodium Chlorite) in de vorm van water verbeteringstabletten die gebruikt worden door kampeerders en jagers. 

 Het "Terms of Use Statement" (engels) is  [ Hier ] .        Het "Privacy Statement" (engels) is  [ Hier ] 

Dit MMS artikel is onder Copyright © 2009, Institute for Advanced MMS Studies, LLC.
Je mag de informatie gebruiken en publiceren mits je erkend dat het is geschreven en onderzocht door Jim Humble met uitzondering van het feit over genezing van wonden. Die gegevens kunnen worden gevonden op internet. 

Bekijk ook de MMS nieuwsbrief (engels)  006 op  [ http://MMSnews.org/NEWS006.htm ]
Business Contact Address: inquiry@JimHumbleFoundation.org